تعيين نمايندگي دفتر امور گردشگري بانوان در استان‌ها

مديرکل دفتر برنامه‌ريزي و توسعه گردشگري داخلي در گفتگو با ميراث‌آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: به دليل تفاوت‌هاي خدادادي که ميان زنان و مردان وجود دارد و به دليل شرايط خاص و حاکم برجامعه تصور ما اين است که به شکل ويژه بايد به موضوع گردشگري زنان پرداخته شود.

علي‌شعباني ادامه داد: نگاه ويژه ما به موضوع گردشگري از ابعاد اقتصادي، درآمدزايي، اشتغال‌زايي، سرمايه‌گذاري و استفاده از توان فکري، اطلاعاتي، آگاهي و مسائل خاص بانوان در اين حوزه است.

وي با بيان اينکه در اين راستا دفتر هماهنگي و پيگيري امور گردشگري زنان، در اداره کل برنامه‌ريزي و توسعه گردشگري داخلي سازمان ميراث‌فرهنگي راه‌اندازي شد، تصريح کرد: اميدواريم از طريق اين دفتر بتوانيم هماهنگي‌هايي را بوجود آوريم تا در حوزه گردشگري زنان در داخل وخارج از کشور به نحو مطلوبي فعاليت کنيم.

شعباني در تشريح اهداف و محورهاي فعاليت دفتر هماهنگي و پيگيري امور گردشگري زنان يادآور شد: پيگيري و توجه ويژه به گردشگري زنان در قالب هماهنگي براي برگزاري تورهاي ويژه زنان، دانشجويان، دانش‌آموزي و همچنين پيگيري و هماهنگي امور مربوط به گردشگري زنان در سازمان‌ها و نهادهاي دولتي و بخش خصوصي از اهداف راه‌اندازي اين دفتر است.

وي به برنامه‌ريزي و ارائه راهکار براي توسعه کارآفريني، سرمايه‌گذاري، اشتغال و ايجاد فرصت‌هاي برابر براي زنان در عرصه گردشگري اشاره کرد و افزود: شناسايي و ارتباط با فعالان و صاحب‌نظران و نخبگان بانو در بخش گردشگري و بهره‌گيري از نظرات آنها در توسعه گردشگري داخلي از ديگر اهداف اين طرح است.

اين مقام مسئول ضمن اشاره به برنامه‌ريزي براي ارتباط بانوان با نخبگان گردشگري خارجي و ايراني و ايجاد زمينه تبادل فرهنگي و پيگيري مسائل، مشکلات، شکايات، پيشنهادات و طرح‌هاي زنان در بخش گردشگري تصريح کرد: هماهنگي و پاسخگويي و پيگيري مسائل و مشکلات زنان گردشگر خارجي ورودي به کشور نيز بخشي ديگر از فعاليت‌هاي اين دفتر را شامل مي‌‌شود.

شعباني هماهنگي و پيگيري همايش‌ها و نمايشگاه‌هاي ويژه زنان گردشگر و معرفي توانمندي‌ها زنان در صنعت گردشگري را از ديگر اهداف اين طرح برشمرد و افزود: پيگيري مسائل آموزشي و رعايت ارزش‌ها در تورهاي ويژه زنان در داخل و خارج از کشور با محوريت ارزش‌هاي اسلامي، راه‌اندازي تشکل‌هاي ويژه بانوان در زمينه گردشگري و تشکيل بانک اطلاعاتي ويژه زنان را مي‌توان از ديگر اهداف اين طرح عنوان کرد.

وي با بيان اينکه نمايندگي دفتر هماهنگي و پيگيري امور گردشگران نيز در استان‌هاي مختلف در حال راه‌اندازي است و براي هر استان يک کارشناس به عنوان رابط معرفي شده است، خاطرنشان کرد:گام بعدي ما شناسايي استعدادهاي فعال در امور گردشگري بانوان در هر منطقه است و درصدد هستيم آژانس‌هايي را که مديريت آنها را بانوان برعهده دارند در زمينه گردشگري بانوان فعال کنيم./115

انتهای پیام/

کد خبر 138804083